Blocuri zidarie, Blocuri FS

Domeniile de întrebuințare a acestor blocuri sunt: construcţia blocurilor locative, clădirilor publice, edificiilor cu diferită destinaţie, imobilelor urbane, de producere şi a celor rurale. Utilizarea acestor blocuri, permite diminuarea cheltuielilor pentru forţa de muncă şi a materialelor de construcţie (inclusiv şi a mortarului), în comparaţie cu construcţia din cărămidă sau piatră naturală. Blocurile pentru pereti sunt absolut inofensive pentru sănătate, la confecţionarea lor se utilizează doar materie primă ecologică și de calitate înaltă.

DESPRE COMPANIE

SRL „Radial Plus” reprezintă una dintre cele mai performante şi moderne întreprinderi din republică în domeniul producerii elementelor din beton şi beton armat.

Pentru a vedea lista detaliata a lucrarilor si produselor noastre accesati pagina noastra a produselor.

 

„RADIAL PLUS” OFICIUL CENTRAL

Adresa: Mun. Chisinau, str. Varnita 16/1.
Tel: +373 (22) 411-345
+373 (22) 411-346
Fax: +373 (22) 421-691
EmailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.                 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.               Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ORELE DE LUCRU

Atenție! Palete se returnează în decurs de o lună.

Top